kuzhina_01
kuzhina_01 kuzhina_02 kuzhina_03 kuzhina_04 kuzhina_05 kuzhina_06 kuzhina_07 kuzhina_08 kuzhina_09 kuzhina_10 kuzhina_11 kuzhina_12
dhoma_ditekauqadhoma_gjumiormankuzhinatrapezaribyro

PRONARË / tel: +377 44 / +386 49


- DERVISH Shehu:  2 1 7 2 9 0 - Prodhim
- SALI          Shehu:  1 5 2 2 9 5 - Furnizim
- VEZIR       Shehu:  1 1 2 3 6 0 - SHITJE

MOBILJE VENDORE ME POROSI


- 5 VITE GARANCË
- PËRVOJË 28 VJEÇARE
- Bartja, montimi falas në Kosovë

KOPSHTI ZOOLOGJIK "SHQIPONJA"


- Kafshë, shpezë të ndryshme
- Këndi i lojrave për fëmijë, këndi botanik
- Lidhja e Prizrenit dhe kalaja në miniaturë

RESTORANT QUMËSHTOR


- PESHKË TROFTË
- PIZZA nga furra e drurit
- SPECIALITETE nga zgara