Info

Mobileria DESAVE në Prizren:

Mobilje vendore me porosi
Bartje, montim falas në Kosovë
5 vite garancë për të gjitha prodhimet

Info:

Mobileria DESAVE u themelua më 1985 në Prizren, dhe që prej asaj kohe s’ka reshtur së furnizuari me mobilje cilësore.

Ju faleminderit!

Vezir Shehu
Tel: +377 44 112360
+386 49 112360